Bij vragen bel 011/65.28.30 of contact-formulier - Bestanden uploaden kan tijdens het afrekenen.

Magneetbord

magneetfolie4.jpg

Magneetbord

Op zoek naar Magneetborden met print voor op voertuigen, machines of andere metalen objecten? Hier vind je wat je zoekt! Van een bord tot wel 96 cm breed. In ons keuzemenu stel je eenvoudig jouw product samen.

Compare

Share this product

Een p(l)akkende boodschap op magneetplaten
Wij maken onze Magneetborden van Magneetfolie. Deze folie heeft als eigenschap dat ze snel verwijderbaar is. Daarnaast kunnen Magneetborden steeds opnieuw gebruikt worden. Dat maakt ze bijzonder geschikt voor flexibele autoreclame of om producten in beurspresentaties eruit te lichten. Ook op een metalen kast plak je zo een Magneetbord.
Let op: Magneetfolie gaat na enkele dagen een permanente hechting aan met de ondergrond. Laat Magneetfolie daarom nooit langer dan twee dagen achter elkaar op een voertuig zitten. Zo voorkom je corrosievorming en blijft het mogelijk om zowel de achterzijde van de magneetplaat als de auto waarop deze bevestigd is goed schoon te houden.
Gemaakt van mat vinyl
De Magneetfolie van onze Magneetborden is een matte, witte vinyl met een dikte van 0,85 mm. Deze dikte maakt dat je de Magneetborden zowel indoor als outdoor kunt gebruiken. Dankzij het witte vinyl komen prints helemaal tot z’n recht. Daarbij heb je de keuze uit schoon- of contoursnijden.

Bijkomende informatie

Materiaal

Wit vinyl

Brandcertificaat

Nee

Printtechniek

UV-print

Maximale printbreedte uit één stuk

0,85 mm: 96 cm

Afwerking

Schoon- of contoursnijden

Binnen/buiten

Binnen en buiten

Waterafstotend

Ja