Wij begrijpen dat u uw drukwerk zo snel mogelijk nodig heeft en daarom doen wij ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Wij bieden verschillende verzendopties aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Standaardlevering
Onze standaardlevering duurt doorgaans 3-8 werkdagen vanaf het moment van bestellen. Dit is een betrouwbare en betaalbare optie als u niet zo'n haast heeft met uw bestelling.

Spoedlevering
Als u uw drukwerk sneller nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze spoed leveringsoptie. Wij leveren uw bestelling dan vaak binnen 2 werkdagen. Houd er rekening mee dat deze optie iets duurder is dan de standaardlevering. Ook verschilt dit per product.

Urgentielevering
Als u uw drukwerk echt heel snel nodig heeft, dan bieden wij ook de mogelijkheid van spoedlevering aan. Met deze optie wordt uw bestelling vaak nog dezelfde dag verstuurd en de volgende werkdag afgeleverd. Houd er rekening mee dat deze optie de duurste is van allemaal.

Belangrijke opmerkingen

  • De levertijden gelden vanaf het moment dat wij uw bestelling hebben ontvangen met een correct print bestande en uw betaling is goedgekeurd.
  • Let op: deze levertijden gelden alleen voor verzending binnen Nederland en BelgiĆ«. Voor verzending naar het buitenland kunnen de levertijden langer zijn.

Wij doen er alles aan om uw bestelling op tijd te leveren en u op de hoogte te houden van de voortgang van uw bestelling. Als u vragen heeft over onze levertijden of verzendopties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!